Gaziosmanpaşa İlkokulu

Vizyon: Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda; çağdaş, laik, demokrat, katılımcı, yaratıcı, bilimsel, bir eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim- öğretim ile hem bir eğitim kurumuna, hem de iş ,meslek ve toplum hayatına uygarlığın getirdiği nitelikte değişme ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Vatanını ve bayrağını seven,insana değer veren,dürüst ve çağdaş, araştırmacı, çalışkan,kendine yetmesini bilen,büyüklerini sayan, küçüklerini seven, özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi;Hakkettiği yere getirmek için, sürekli çalışan,B i r e y l e r y e t i ş t i r m e k t i r . .

Saatler: BAŞLAMA:08:20 BİTİŞ:13:30
Isınma: Klimalı
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuz güney cephesi Saatci Mehmet Efendi Caddesidir.Her an şehiriçi dolmuşları bu caddeden geçer.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ceyhangaziosmanpasailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gaziosmanpaşa Mahallesi İsayusuf ALPTEKİN SK No 13 CEYHAN/ADANA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Gaziosmanpaşa Mahallesi İsa Yusuf Alptekin Sokak No:13 ADANA/CEYHAN

Adres - Gaziosmanpaşa Mahallesi İsayusuf ALPTEKİN SK No 13 CEYHAN/ADANA

Ulaşım Dolmuş